• asiathemes.com
  • (2)245 23 68

Op alle slakken zout leggen

Fenna      0

Op alle slakken zout leggen

Laatst zag ik een nieuwtje op internet, dat studenten gratis maaltijd kunnen verdienen door hun smartphones niet aan te raken tijdens colleges. Een nieuwe manier om de harde realiteit en verslaving door de telefoon  tegen te gaan. De smartphone is namelijk verslavender dan welk biertje of welk wijntje dan ook. Een erg leuk idee, maar wat mij een beetje tegenstaat is het idee, dat eten als beloning dient. Eten is noodzaak voor iedere mens en om het dan als beloning weer te geven, vind ik niet altijd juist. Of ben ik nu een azijnpisser? Leg ik nu op alle slakken zout?

Op alle slakken zout leggen

Over eten gesproken. De tv-kok, ondernemer en kookboekenschrijver Julius Jaspers opent 1 april een tweede restaurant in Amsterdam. Een Aziatische touch, waar menigeen de vingers bij af zal likken. Tenminste dat wordt op het wereldwijde web beweerd. Maar wat mij een beetje zorgen baart, is de vermelde datum. Precies. 1 April! Moeten we dit bericht nu geloven of niet? Zolang ik nu maar weer niet op alle slakken zout leg.

(Visited 255 times, 1 visits today)

Leave a Reply